Sleeping With Sirens - Ledgends

2/5.

 

Att gå i Fall Out Boys fotspår och ta sig an ett mer pop-influerat sound verkar vara något som SWS gjort med den här färska singeln. Låten har blivit utvald till att vara den amerikanska truppens officiella låt vid ett större idrottsevenemang och till höger och vänster hör man hur bra det här och hur stort det är för bandet.

Jag är glad för deras skull, men det bortser inte från det faktum att låten inte alls lever upp till hypen. Det är en ganska intentsägande låt med ett slow beat och den kommer riktigt aldrig igång, utan fortsätter på samma sätt genom hela låten till stor del. Kellin gör inte sitt bästa performance med sången heller, det känns bara halvhjärtat och ofokuserat, vad bandet än själva må säga om låten i reklamsyften. 

Jag vet att Sleeping With Sirens kan mycket bättre än det här och hoppas att det visar upp mer energi och något faktiskt som berör på nya skivan "Gossip" som kommer ut i september. De har fansens stöd i ryggen, hur skivan än blir kommer de ha kvar det stödet. Att se ett band som ändå har potential till att göra bättre välja att ta den kortare vägen ut, är inte alls lika underhållande.

Legendes är inte pop när den är som bäst och verkligen inte rock överhuvudtaget. Det är en mellanmjölksblandning i mitten som tröttar ut mer än den underhåller. x

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas